28 januari - Strömsund dressrtävling

Idag har vi varit i Strömsund på deras klubbtävling, vart en jätterolig tävling trots att den inte började allt för roligt! Men det är saker som händer, man lär sig och går vidare.

Hur som helst, startade LC:2 och hade ca 10 min framridning, han kändes pigg och framåt. På grund av sakerna som hände innan så glömde jag bort mig två gånger i programmet tyvärr, så det vart -6 poäng. Dock var resten av ritten riktigt bra så jag var ändå nöjd med tanke på omständigheterna. Både jag och min vän Ludde slutade på 178 poäng, 63,57% men eftersom jag hade högre på helhetsintrycket så vann jag! Dock så räknar jag alltid igenom mina program när jag kommer hem (och speciellt eftersom det krånglade med räkningen på mitt eftersom jag red fel) och när jag räknade så hade dom råkat tagit -12 poäng på mig så jag fick 184 poäng, 65,71% - så jag hade ju vunnit ändå!

Sedan var det dags för debuten på lång bana, LB:2, jag var verkligen nervös. Lyckades dock komma ihåg ett så långt program men jag vart rejält trött på slutet och orkade inte riktigt rida ihop galoppen som jag önskat då Mexx hade otroligt fin framåtbjudning idag! Vi slutade på 206 poäng och 62,42% och vann även den klassen. Jag vart riktigt stolt över ponnyn eftersom han visade så mycket framåtbjudning under dagen. Riktigt kul att se och känna!

Tack till Frida och Ellen som hjälpte mig, utan er hade det inte gått!


Jag och Mexx, Ludde och Jana & mamma som fotar lite!
Ludde vann deras ponnydressyr KM, kul! :)